Kevin Durant slao brutalne prijetnje poznatom glumcu, ovaj sve javno objavio
Foto - EPA

Nevjerovatne scene

Kevin Durant slao brutalne prijetnje poznatom glumcu, ovaj sve javno objavio

M. Šljivak

Poznati glumac Michael Rapaport objavio je fotografije prijetećih poruka koje mu je slao košarkaš Kevin Durant.

Zvijezdi Brooklyn Netsa nije se dopalo ono što je Rapaport govorio o njemu, te mu je uputio brojne prijeteće poruke

"Dobijao sam prijetnje i odvratne poruke na dnevnom nivou, ali ni u najluđim snovima nisam mislio da će Kevin Durant biti među njima", poručio je Rapaport, te je objavio fotografije prijetnji.

Tamo je Durant veoma ratoboran. Prijeti glumcu i njegovoj ženi, te koristi i određene homofobične izraze koji su izazvali veliku pažnju.

Durant se ubrzo oglasio i istakao je kako on i Michael koriste čak i žešće riječi dok razgovaraju, te se izvinio zbog svega.

Ipak, očekuje se da NBA liga pokrene proces protiv Duranta zbog korištenja homofobnih izraza i KD bi mogao biti suspendovan.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi