Kidd bira između Dallasa i New Yorka

Još uvijek tražena roba

Kidd bira između Dallasa i New Yorka

Adnan Beganović

Jedan od najboljih razigravača u NBA ligi, 36-godišnji Jason Kidd, jučer je imao pregovore sa čelnim ljudima New York Knicksa.

Predsjednik New York Knicksa Donie Walsh i njihov trener Mike D'Antoni razgovarali su s košarkašem Dallasa, a jedina tema ragovora bio je mogući dolazak Kidda u Madison Square Garden.

Američki mediji navode da nikakav dogovor nije postignut, niti je stavljen potpis na ugovor, budući da su čelni ljudi Knicksa htjeli samo opipati puls Kidda, te ustanoviti njegova potraživanja u slučaju da se odluči za dolazak u New York.

Istog dana, također u New Yorku, Kidd je imao sastanak s vlasnikom Dallasa, Marcom Cubanom, a kontraverzni predsjednik Mavericksa je nakon tog sastanka za ESPN izjavio:

„Zadovoljan sam, ostvario sam upravo ono što sam želio. Kidd ostaje s nama“.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti