Kikanović: Još ćemo mnogo znoja proliti
Elmedin Kikanović

Zvezda slavila u Trevisu

Kikanović: Još ćemo mnogo znoja proliti

Košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine i centar Crvene zvezde Elmedin Kikanović bio je najbolji igrač susreta u kojem je beogradska ekipa rezultatom 78:71 bila bolja od Bennetona u Trevisu.

Kikanović je nakon pobjede u okviru EuroCupa izrazio zadovoljstvo značajnom pobjedom, ali i upozorio da je pred njegovom ekipom još uvijek dug put.

"Tražili smo pobjedu na strani i vrlo brzo smo do nje došli. Beneton pripada euroligaškoj eliti i samim tim ova pobjeda ima veliki značaj. Ne smijemo da se opustimo, moramo da dobijemo preostala dva meča u EuroCupu na svom parketu, a uz eventualno još jednu pobjedu u gostima obezbijedimo prvo mjesto u grupi. Ipak, dug put je pred nama, a da bi prošli dalje u narednu fazu trebaće još mnogo znoja da se prolije", rekao je Kikanović zvaničnu stranicu Crvene zvezde.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.