Kikanović odličan u pobjedi Monaca

Ubacio 19 poena

Kikanović odličan u pobjedi Monaca

Bh. košarkaš Elmedin Kikanović pružio je večeras odličnu partiju protiv Hapoel Holona.

Kikanovićev Monaco se sa izraelskim timom sastao u okviru 9. kola košarkaške Lige prvaka i na kraju slavio rezultatom 94:64, a među najboljima na parketu bio je upravo naš reprezentativac. 

Za 26 minuta provedenih na parketu Kikanović je postigao 19 poena i upisao šest skokova i jednu asistenciju, što ga čini najefikasnijim igračem Monaca, a sa poenom manje pratili su ga Lacombe i Evans.

Monaco je nakon devet odigranih kola u košarkaškoj Ligi prvaka na prvom mjestu sa učinkom od devet pobjeda. Hapoel je na šestom mjestu s odmjerom 2:7.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi