Kirilenko potpisuje za Netse

Kirilenko potpisuje za Netse

M. Šljivak

Najbolji ruski košarkaš Andrei Kirilenko trebao bi u narednim danima potpisati ugovor sa Brooklyn Netsima.

Predsjednik CSKA Andrei Vatutin potvrdio je kako je Kirilenko dogovorio sve uslove sa jednim NBA timom, a ruski mediji su saznali da se radi u Brooklyn Netsima.

"Bili smo u konstantnom kontaktu sa Andrejom nakon Final Foura Eurolige. Posljednji razgovor obavili smo jutros i on je izrazio želju da se vrati u NBA ligu. Učinio je mnogo za CSKA i mi mu želimo puno sreće", rekao je predsjednik CSKA.

Kirilenko je prošle godine potpisao trogodišnji ugovor sa Armejcima uz mogućnost prekida saradnje ukoliko dođe dobra ponuda iz NBA lige.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.