KK Bosna nagrađuje navijače

Prognoziraj rezultat i osvoji potpisanu loptu

KK Bosna nagrađuje navijače

U našem SMS kvizu danas poklanjamo loptu sa potpisima igrača KK Bosna ASA BH Telecom koji u 16:15 igraju proitv Cibone. Na broj 091 410 400 pošaljite SMS sa ključnom riječi “Bosna”, ukucajte razmak i rezultat koji prognozirate u utakmici Bosna - Cibona.

KK Bosna ASA BHT poklanja košarkašku loptu koju su potpisali svi igrači aktuelnog košarkaškog prvaka BiH.

Kod valorizacije rezultata prognoze, prvo se gleda prognozirana razlika, a onda biizina tačnom broju koševa koje je postigao KK Bosna ASA BHT. Ukoliko više učesnika kviza bude imalo jednako blisku prognozu ili tačan rezultat, loptu će dobiti onaj koji bude imao više sreće u izvlačenju. Ime dobitnika biće objavljeno u ponedjeljak na našem portalu, a nagrada uručune na slijedećoj domaćoj utakimci KK Bosna.
 
Svoje poruke možete slati do početka drugog poluvremena večerašnje utakmice. Cijena jedne poruke je 0,50KM + PDV i jednaka je za sve telekom operatere. Broj poruka po jednom učesniku nije ograničen i više posatih poruka povećavaju Vašu šansu da pogodite tačan rezultat i baš Vi osvojite ovu unikatnu nagradu. Poruke pristigle nakon početka drugog poluvremena neće biti uzete u obzir.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.