KK Bratunac trijumfovao protiv KK Drina

Utakmica 22. kola

KK Bratunac trijumfovao protiv KK Drina

D. Vejo

U derbiju 22. kola Prve muške lige Republike Srpske košarkaši Bratunca su na svom parketu savladali ekipu Drine Birač rezultatom 74:68, po četvrtinama je bilo 16:14, 14:21, 24:14 i 20:19. 

Utakmicu su bolje otvorili domaći košarkaši koji su u prvoj četvrtini uspjeli da ubace 16 poena, ali ni gosti iz Zvornika nisu puno kaskali za njima, ubacili su dva poena manje. Pad u igri domaće ekipe viđen je u drugom periodu meča, gosti prebacuju u veću brzinu i postižu 21 poen te odlaze na odmor sa pet koševa prednosti u svoju korist.

Ekipa Bratunca budi se u drugom poluvremenu. Potpunu dominaciju pokazuju u trećem periodu kada ubacuju 24 poena dok su Zvorničani svega 14. U poslednjoj četvrtini košarkaši Bratunca posao privode kraju te upisuju novu pobjedu.

Najefikasniji u domaćem sastavu bio je Mladenović sa 30 postignutih poena,dok je to kod Drine bio Odak sa 17 datih koševa.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi