KK Čelik slavi povratak u elitu

A1 liga

KK Čelik slavi povratak u elitu

M. Skaka

Nakon jučerašnje pobjede nad KK "Play off IPSA" (64:99) ekipa Čelika sprema se za proslavu povratka u elitu. U posljednjom kolu A1 Lige BiH Čelik će na Bilmišću proslaviti povratak u prvi razred bh. košarke, Ligu 12!

Nakon izvanredne serije od dvadeset i jedne pobjede u nizu (omjer 21-0) Čelik se furiozno vraća u naviši rang takmičenja. Sada kada je Čelik dobio i novu Gradsku arenu, sezona koja je na izmaku trebala bi biti i posljednja koju su zenički košarkaši proveli u drugoj ligi.

Gost Čelika u 22., posljednjem kolu A1 Lige u subotu, 25. aprila od  17:30 sati je ekipa Lukavca, a iz kluba pozivaju sve ljubitelje košarke da dođu na Bilmišće i zajedno sa košarkašima proslave ovaj furiozni povratak u društvo najboljih! Ulaz za sve posjetioce je besplatan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.