KK Leotar u Premijer ligi BiH?
U Trebinju će se opet igrati Premijer liga?

Kako stvari stoje Igokea se opet priključuje u Ligi 6

KK Leotar u Premijer ligi BiH?

Uoči sjednice KSBiH koja će se u subotu održati u Busovači, neke informacije i prije nje već pomalo preplavljuju košarkašku javnost u BiH. SportSport.ba je došao do informacija da je mjesto u Premijer ligi ponuđeno trebinjskom Leotaru.

Informacije dalje kažu da uprava trebinjskog kluba već traži igrače i da pokušavaju za kratko vrijeme sastaviti donekle konkurentan tim koji bi mogao parirati ostalim Premijerligašima.

KK Igokea će najvjerojatnije istjerati do kraja svoj zahtjev da se prvenstvu priključi tek u Ligi 6, a busovačka sjednica trebala bi uza sve ozvaničiti ulazak naše košarkaške legende Mirze Teletovića u KS Bosne i Hercegovine, a ne bi bilo nikakvo iznenađenje da novim izbornikom imenovan bude Vedran Bosnić, bivši izbornik švedskog nacionalnog tima.

Košarkaško prvenstvo prolongirano za predstojeći vikend najvjerojatnije se neće igrati ni tada zbog sjednice koja će se odviti u subotu, a konačni početak vrlo vjerojatno ćemo dočekati tek narednog vikenda, znači skoro samim krajem listopada što znači da Premijer liga nikada dosada nije počela kasnije.

Top Komentari

DamirT
Jebala vam igokea mrtve
12 3
neo
Cirkus
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi