KK Partizan domaćin "Final Eight" turnira Eurocupa
Foto: mondo.ba

Beograđani uz Virtus jedini kandidati

KK Partizan domaćin "Final Eight" turnira Eurocupa

KK Partizan navodno je čelništvu Eurolige poslao pismo namjere za kandidaturu organizacije Final Eight turnira Eurocupa. 

Pismo je poslao predsjednik beogradskog kluba Ostoja Mijailović navodeći i potvrđujući kako je KK Partizan voljan na sebe preuzeti organizaciju turnira najbolje osmorice u Eurocupu ukoliko se odluči da će se natjecanje u drugom po jačini europskom klupskom natjecanju završiti u ovom obliku, piše Sportski Žurnal. 

Mijailović je u pismu podvukao kako je KK Partizan kroz cijelo natjecanje osigurao prednost domaćeg terena nakon Top 16 faze i da bi bilo u potpunosti u redu da srbijanski velikan dobije organizaciju ovakvog turnira. 

Jedini klub uz Partizan koji je voljan organizirati ovaj turnir je Virtus iz Bologne. 

Promo

Top Komentari

Svojprisebi
Partizan lea le
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi