KK Široki Eronet otpustio Pricea
Price već napustio dva kluba u ovoj sezoni

Teška vremena za širokobriješke košarkaše

KK Široki Eronet otpustio Pricea

Bruce Elden Price dobio je otkaz u KK Širokom nakon što je u osam utakmica koje je odigrao za ovaj klub postao najbolji strijelac tima sa 16,5 poena po susretu.

Kako se navodi na oficijelnoj stranici kluba, Price je isuviše igrao za svoju statistiku, te je izgubio povjerenje trenera Vrankovića.

U aktuelnoj sezoni, klub iz Širokog brijega čini se da je u velikoj krizi. Ostvareni rezultati ispod su nivoa na koji smo navikli od tima sa Pecare, Širokobriježani su ispali iz evropskog takmičenja na samom startu, a od početka sezone već četiri igrača dobili su otkaze. Kevin Braswell, Mike Kale i Igor Sumić svojom igrom nisu zadovoljili stručni štab, a sada im se pridružio i Price koji i pored dobrog ličnog učinka nije mogao da se uklopi u ekipu.

Price je sezonu počeo u NLB ligašu, Krki gdje je dobio otkaz nakon pet kola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.