KK Vitez krenuo sa pripremama

KK Vitez krenuo sa pripremama

Košarkaši Viteza započeli su s pripremama za predstojeću sezonu.

Ambicije viteških košarkaša vezane su za ulazak među četiri najbolje ekipe A1 lige Herceg-Bosne te afirmaciju mladih igrača koji bi trebali biti nositelji igra HKK "Vitez" tijekom narednih sezona. U mladoj i perspektivnoj ekipi Viteza već sada se po svom talentu izdvajaju Frljić, Mlakić, Ivanković i Rajić.

"Prvi tjedan zamišljen je kao uvod igračima i priprema tijela na jači napor koji se očekuje početkom drugog tjedna priprema. Od igračkog kadra vrijedi istaknuti da su se u klub vratili nekadašnji igrači Viteza Bošnjak, Mujčić te Matijanić koji će se radom pokušati izboriti za svoje mjesto u timu“, izjavio je trener HKK "Vitez" Josip Pandža.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.