Knicksi kreirali iznenađenje
Iverson nije pomogao Pistonsima

NBA sezona

Knicksi kreirali iznenađenje

New York Knicksi kreirali su iznenađenje nakon što su nadigrali Detroit Pistonse. Knicksi su odigrali sjajno prvo poluvrijeme u kojem su ostvarili čak 22 poena prednosti u odnosu na rivala. Bilo je to ključno za konačan ishod jer su do kraja Pistonsi uspjeli samo smanjiti razliku.

Najbolji su bili Chris Duhon (25 poena, 5 skokova, 9 asistencija) i Quentina Richardson (23) koji su svoj tim vodili do trijumfa.

U poraženom sastavu bolji od ostalih bili su Prince (23 p, 10 sk.), te Hamilton (16) i Iverson (17 p, 7 as.), ali je to protiv raspoloženog New Yorka bilo premalo.
Celticsima su nakon produžetka nadigrali Indianu, a da u svojim redovima nisu imali Raya Allena (35) pitanje je kako bi se susret odvijao. U poraženom sastavu vrijedi istaći partije Danielsa (26) i Grangera (20).

Rezultati
New York Knicks - Detroit Pistons 104:92, Toronto Raptors - Portland Trail Blazers  97:98, Indiana Pacers - Boston Celtics 117:122, LA Lakers - Milwaukee Bucks 105:92.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti