Knicksi u Londonu razbili Pistonse

New York siguran

Knicksi u Londonu razbili Pistonse

Edmir Škorić

Košarkaši New York nisu imali većih problema protiv Detroit Pistonsa. U londonskoj dvorani O2 slavili su ubjedljivo sa 102:87.

Od početka do kraja u konstatnoj prednosti bili su Knicksi, iako su Pitonsi uspjeli u jednom trenutku, u drugom dijelu, da dođu na pet poena zaostatka. Ipak, Carmelo Anthony i društvo odradili su posao do kraja i utakmicu priveli na svoj način.

 

Anthony je i večeras predvodio Knickse sa 26 poena, 3 skoka i 4 asistencije. Amar'e Stoudemire je ubacio 17 poena uz 4 skoka i 1 asistenciju, dok je J.R. Smith ubacio 16 poena uz 6 skokova i 4 asistencije. Double-double zabilježio je Tyson Chandler, koji je ubacio 10 poena i tome pridodao 14 skokova. Raspucan je bio i Steve Novak sa 13 poena.

 

Na drugoj strani Will Bynum se izdvajao od ostalih sa 22 poena i 4 asistencije. Kyle Singler je ubacio 15,Tayshaun Prince 12 poena.  Greg Monroe je upisao double-dobule sa 11 poena i 10  skokova uz 5 asistencija. 

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.