Kobe: LeBrona bih bez problema dobio jedan na jedan

Kobe u svom stilu

Kobe: LeBrona bih bez problema dobio jedan na jedan

Adnan Beganović

Košarkaši Miamija sinoć su u Los Angelesu savladali domaće Lakerse, kojima nije pomogao ni jedan od najboljih košarkaša svih vremena Kobe Bryant.

Upravo u vrijeme gostovanja Miamija kod Lakersa u američkim medijima se oglasio već pomenuti Bryant, koji je izjavio da bi najboljeg košarkaša Heata, LeBron Jamesa, bez problema dobio u igri jedan na jedan.

"LeBron se sjajno snalazi u igri pet na pet i doista može postati najbolji svih vremena, no u igri jedan na jedan, protiv mene nema nikavih šansi. Tu sam daleko najbolji i u takvoj igri nikad ne gubim. Pobjeđivao sam Hilla, Van Exela, Millera, Jonesea", izjavio je Bryant i dodao:

"Samo protiv jednog čovjak bih mogao imati problema, a to je Kevin Durant. Ima dugačke ruke i dobar dribling, pa bi mi mogao zadati probleme. Igrao sam i sa Tracyjem McGradyjem. Zajedno smo boravili u Njemačkoj, pa smo odigrali jedan na jedan. Ubio sam ga. Čak sam ga jednom ostavio na dva poena, a poslije se žalio na povredu".

"Kakve su to informacije, pa sa Kobeom nikad nisam bio u Njemačkoj", javio se i McGrady.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.