Kobe nema ništa protiv Howardovog odlaska

Kobe nema ništa protiv Howardovog odlaska

Midhat Šljivak

Iako je generalni menadžer Los Angeles Lakersa Mitch Kupchak najavio kako klub neće trejdovati centra Dwighta Howarda do kraja roka za razmjenu u NBA ligi, prva zvijezda franšize Kobe Bryant nema ništa protiv Howardovog odlaska.

Howard je pred početak ove sezone stigao u Lakerse iz Orlanda, ali svojim igrama je razočarao sve, a i tim igra očajno, te nisu među putnicima u play off iako je do kraja regularnog dijela sezone ostalo 29 utakmica.

Kobe je nezadovoljan Howardovim učinkom i ponašanjem, te su američki mediji, pozivajući se na izvore bliske Bryantu, objavili kako on nema ništa protiv ukoliko bi Dwight napustio tim.

Prema drugim izvorima, Howard bi na kraju sezone mogao i produžiti ugovor sa Lakersima, ali se on još uvijek nije odlučio da li će to i uraditi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.