Košarkaš Harlem Globetrottersa izveo zakucavanje koje nikad prije nije viđeno

Kako je to uspio?

Košarkaš Harlem Globetrottersa izveo zakucavanje koje nikad prije nije viđeno

E. Čaušević

Članovi Harlem Globetrottersa još jednom su zadivili svijet svojim potezima.

Harlem Globetrotters je ekipa koja zabavlja publiku svojim nastupima na kojima kombinuju stilove košarke, pozorišta i komedije. Nastupali su širom svijeta, te svaki put su ostavljali bez teksta svojim potezima.

Poznato je da nastupaju i na revijalnim utakmicama, te su daleko najpoznatiji košarkaški zabavljači na svijetu, a to je dokazao jedan igrač ovog tima.

Ovaj put se u centru pažnje našao Maxwell Pearce koji je izveo nestvarno zakucavanje koje sigurno nikada prije nije viđeno. Pearce je objavio video na Twitteru i izazvao šok i nevjericu javnosti svojim zakucavanjem.

Top Komentari

Sanska_Prangija
ekstra
8 1
muratbey
Vince Carter na aparatima
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi