Košarkaš Le Mansa ponovio najčuvenije olimpijsko zakucavanje

Nije to uradio kao Carter, ali izgleda sjajno..

Košarkaš Le Mansa ponovio najčuvenije olimpijsko zakucavanje

E. Ganibegović

Sinoć je odigrana francuska All - Star utakmica između francuskih igrača i stranih igrača iz lige, a do pobjede su došli domaćini, koji su slavili rezultatom 181:175.

Osim All - Star utakmice, održano je i takmičenje u zakucavanju, gdje je do pobjede stigao D.J. Stephens.

Svi se sigurno dobro sjećate, možda manje mlađe generacije, kada je Carter prije 17 godina na Olimpijskim igrama 2000. godine protiv Francuske izveo tzv. zakucavanje smrti, a sada ga je ponovio D.J. Stephens. Naravno, ne smijemo ni da pomislimo da uporedimo ova dva zakucavanja. Ali, Weis je opet bio tu, a Stephens ga je preskočio.

Također je Le Mansov igrač repriziriao Carterovo čuveno zakucavanje prilikom kojeg ostaje laktom obješen za obruč, što mu je na kraju donijelo pobjedu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije