Košarkaši Čapljine ne putuju u Kakanj, utakmica odgođena zbog koronavirusa

Covid - 19 infilitrirao se i u redove Kaknja

Košarkaši Čapljine ne putuju u Kakanj, utakmica odgođena zbog koronavirusa

Ovog vikenda košarkaši Čapljine trebali su u okviru 14. kola košarkaškog prvenstva Bosne i Hercegovine gostovati u Kaknju, no utakmica se neće igrati. 

Kakanj je bio jedna od rijetkih momčadi kojeg je koronavirus zaobilazio, uostalom oni su prvi došli do 12 odigranih utakmica.   Međutim, Covid-19 "infiltrirao" se i u njihove redove, pa je ova utakmica odgođena za neki drugi termin.

Momčad Borisa Džidića tako neće u subotu putovati u Kakanj, pa će u srijedu 13. siječnja dočekati Slobodu u zaostaloj utakmici 13. kola.   U redovitom 15. kolu idućeg vikenda opet će biti domaćini, ovaj put sarajevskoj Bosni. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi