Košarkaši HKK Zrinjski barem mjesec dana bez utakmica
Još nije poznato kada će Zrinjski odigrati narednu utakmicu

Uzdrmana je regularnost prvenstva

Košarkaši HKK Zrinjski barem mjesec dana bez utakmica

Košarkaši HKK Zrinjski su još 24.10. u hercegovačkom derbiju savladali Čapljinu i otada zbog pandemije koronavirusa nisu odigrali nijedan susret.

Naime, nedugo poslije utakmice par igrača Zrinjskog imalo je pozitivne testove na Covid-19 i cijela ekipa završila je u izolaciji. Zrinjski je već odgodio dvije utakmice, a neće se igrati ni treća s Bratuncem koja se trebala igrati ovog vikenda. 

To su već tri odgođene utakmice, a vrlo vjerojatno neće biti ni četvrte idućeg vikenda kod tuzlanske Slobode, budući da je i tuzlanska ekipa u izolaciji. Kada će Plemići odigrati sve te zaostale utakmice nije poznato, ali čini se da će se morati ići na to da nijedna ekipa ne ispada, što uostalom predlaže trener Čapljine Boris Džidić, budući da je regularnost već poprilično uzdrmana.   

Kada smo kod Čapljine, ni oni neće igrati ovog vikenda, ali njihova utakmica s Borcem bi ionako bila odgođena, jer su Banjalučani na turniru ABA 2 lige na Zlatiboru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije