Košarkaši Široki Wwina blokirani u Lici

Zbog vremenskih nepogoda

Košarkaši Široki Wwina blokirani u Lici

A. Beganović

Košarkaši Širokog Wwina u okviru Regionalne lige sinoć su u Beogradu poraženi od Partizana, a po povratku kući susreli su se sa ogromnim problemima.

Naime, SportSport.ba saznaje da su zbog vremenskih nepogoda košarkaši bh. predstavnika blokirani u blizini naselja Korenica u Lici.

Bura i snježne padavine otežavaju promet u ovom dijelu Hrvatske, pa se ne zna kada će košarkaši Širokog stići kuči. Olakšavajuća okolnost je ta što se u blizini nalazi motel, pa se Širokobriježani neće mrznuti kao nedavno njihove kolege iz Vršca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.