Zmajice su slavile uz Janu, a Srbijanke su ipak odabrale pjesmu muškog izvođača

Izborile polufinale Eurobasketa

Zmajice su slavile uz Janu, a Srbijanke su ipak odabrale pjesmu muškog izvođača

Edmir Škorić

Košarkašice Srbije plasirale su se u polufinale Eurobasketa.

Srbijanke su sinoć u Valenciji u četvrtfinalu pobijedile Španiju sa 71:64, pa im slijedi borba za medalje.

Nakon velike pobjede, uslijedilo je i veliko slavlje. One su pobjedu slavile uz hit Mikija Mećave "Vodiću te do mjeseca".

Podsjetimo da su bh. košarkašice pobjedu nad Hrvatskom i plasman u četvrtfinale proslavile uz jednu od pjesama srbijanske pjevačice Jane.

Srbija će se za finale boriti protiv Belgije, dok bh. košarkašice u subotu od 13 sati igraju protiv Švedske razigravanje za od 5. do 8. mjesta i imaju šansu da pobjedom izbore kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo.

I ovako su izabranice Goran Loje napravile ogromnu stvar, a plasman u kvalifikacije za SP odnosno izboreno peto ili šesto mjesto bio bi kao šlag na kraju torte.

Top Komentari

zevs
Cuj miki mecava haha jbt ja pjevaca
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi