Košarkaš Sparsa nakon pobjede nad Slobodom

Kovačević: Držimo se zajedno, ginemo jedni za druge

Košarkaši Sparsa su upisali uvjerljivu pobjedu nad Slobodom u okviru 7. kola prvenstva Bosne i Hercegovine.

Sarajevska ekipa je slavila rezultatom 84:59, u redovima Sparsa je briljirao Durmo sa 21 poenom, dok je odliču partiju pružio i Maksim Kovačević, koji je susret završio sa sedam poena na svom kontu.

"Ovo će biti odlična utakmica za budućnost i predstojeći dio prvenstva. Definitivno smo ispravili neke greške iz prethodnih utakmica. Fokusirali smo se na neke nedostatke i do će nas činiti mnogo boljima", istakao je Kovačević nakon susreta, pa dodao:

"Ako budemo nastavili u ovom smjeru možemo se nadati mnogo boljoj igri kako liga odmiče...Ovo je bila veoma bitna pobjeda za ekipu, za momke. Držimo se zajedno, ginemo jedan za drugoga na terenu, podigli smo nivo treninga i to je ono što nas raduje."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi