Kovačević potpisao za Borac Nektar

Kovačević potpisao za Borac Nektar

D. Banović

Bivši košarkaški reprezentativac BiH, te član Crvene zvezde, Igokee i sarajevske Bosne, Siniša Kovačević pojačao je redove Borac Nektara.

Kovačević, koji je svojevremeno igrao i za Budućnost iz Podgorice, je već izvjesno vrijeme trenirao sa ’’pivarima’’.

"Radim sa Borcem od početka priprema i sad kad sam vidio da se stanje u kubu normalizovalo odlučio sam da se vratim i obučem dres Borac Nektara u kojem sam ponikao. Vjerujem u dobre igre i rezultate mog kluba u narednom šampionatu", rekao je Kovačević.

Interesantno je da Kovačević nikad nije igrao za seniorski tim Borca, jer je kao kadet otišao u Crvenu zvezdu, gdje je stasao kao igrač.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije