Kraj sezone za Miljana Pavkovića

Igrač Hemofarma obolio od mononukleoze

Kraj sezone za Miljana Pavkovića

Loše vijesti zadesile su ekipu Hemofarma, nakon što su najvjerovatnije do kraja sezone ostali bez svog igrača Miljana Pavkovića, koji je obolio od mononukleoze.

"Pavkoviću je prije dva dana pozlilo, a nakon ispitivanja doktori su konstatovali mononukleozu i odredili mu mirovanje do daljnjeg. Bolest je izazvana premorom. Ne zna se za sada koliko će odsustvovati, ali mora strogo da miruje" rekla je za agenciju Beta glasnogovornica Hemofarma Jelena Jovanović.

U Vršcu za sada nisu razmišljali o pojačanjima, ali je posle poraza od FMP-a od 81:75 trener ekipe Željko Lukajić rekao da se razmišlja o dovođenju još jednog organizatora igre.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.