Krenulo spašavanje Cibone

Krenulo spašavanje Cibone

Danas je započeo spas Cibone. Svi dosadašnji članovi Skupštine kluba podnijeli su ostavke, a Grad je imenovao novo rukovodstvo kluba koje je obećalo u što skorijem roku krenuti u spašavanje posrnulog diva.

Novi predsjednik kluba je Ivica Lovrić, pročelnik Gradskog ureda za kulturu i sport,  direktor kluba je postao Zdenko Antunović, inače direktor Arene Zagreb, dok je član Skupštine postao Slavko Kojić, Gradski pročelnik za finansije, koji će i u KK Cibona biti zadužen za ovaj sektor.

Dosadašnji Statut je doživio promjene, pa će od sada Skupština biti sastavljena od samo tri člana. Za dovođenje igrača biće zaduženi sportski direktor Mihovil Nakić, koji je ostao u klubu, i tvorac velike Cibone legendarni Mirko Novosel.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.