Kris Humphries ponovo u Netsima

Sklapa se igračka slagalica u Brooklynu

Kris Humphries ponovo u Netsima

M. Skaka

Krilni centar Kris Humphries dogovorio je nastavak saradnje se Brooklyn Netsima.

Iako detalji ugovora nisu zvanično objavljeni, izvori navode da je Humphries potpisao vijernost Netsima na još dvije godine po cijeni od 24 miliona dolara.

"Kris je bio vrlo pouzdan igrač u posljednje dvije godine.", rekao je Bily King, manager Netsa. "Razvio se u jednog od najboljih skakača u ligi i veoma nam je drago da će karijeru nastaviti kod nas."

U prošloj sezoni, Humphries je imao jednogodišnji ugovor vrijedan 8 miliona dolara, a odužio se ubacujući 13,8 poena i hvatajući 11 skokova po utakmici.

Ovaj ugovor sa Humphriesom smatra se da je dio velikog plana Netsa da u svoje redove vrate i Dwighta Howarda nekad iza 15. januara. Tek povratkom Howarda Netsi bi bili aista kompletirani sa Deronom Williamsom, Joe Johnsonom, Geraldom Wallaceom i Brookom Lopezom.

Novi saigrač našeg Mirze Teletovića poznat je i po svom kratkom, 72-dnevnom braku sa Kim Kardashian.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.