Križanović odlazi u hrvatsku A2 ligu

Nakon uspješne sezone sa Vitezom

Križanović odlazi u hrvatsku A2 ligu

M. Skaka

Ranko Križanović, dojučerašnji igrač Viteza od sutra je član hrvatskog drugoligaša KK Kraljevice. Križanoviću je ovo četvrti klub u karijeri, a osim Viteza nosio je dres i Slobode Dite i Zagorja. Njegov novi klub trenutno je vodeći na tablici A2 lige Jug, te bi im Vitežanin trebao pomoći u borbi za prvu Hrvatsku ligu.

Kako prenosi Vitez Sport, Križanović će za Kraljevicu nastupati samo do kraja takmičenja u hrvatskoj A2 ligi, nakon čega se vraća u Vitez koji je izborio pravo da i naredne sezone učestvuje uprvom razredu bh. košarke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti