Krstić može nazad u NBA

Krstić može nazad u NBA

Midhat Šljivak

Iako je u junu ove godine potpisao dvogodišnji ugovor sa višestrukim prvakom Rusje ekipom CSKA iz Moskve, kapiten reprezentacije Srbije Nenad Krstić, ipak može se vratiti u NBA ligu.

U ugovoru koji je Krstić potpisao stoji klauzula po kojoj se može vratiti u NBA ukoliko bi on lično uplatio milion dolara odštete ekipi CSKA. 

" Ako bude ponuda iz NBA moći ću da je prihvatim. Naravno, ostaću u Moskvi ako budem želio i nakon prve sezone", rekao je Krstić u intervjuu za SheridanHoops. com. 

Krstić je u dosadašnjoj evropskoj karijeri igrao za Partizan i ruski Triumph, a u NBA ligi nastupao je za ekipe Bostona, Oklahome, te New Jerseya.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.