Krstić operisan, pauzira mjesec dana

Krstić operisan, pauzira mjesec dana

Reprezentativac Srbije Nenad Krstić operisao je kažiprst desne ruke i pauziraće mjesec dana, što znači da će propustiti kompletnu predsezonu.

Po povratku sa Mundobasketa Krstić je pregledan na VMA u Beogradu gdje je ustanovljena povreda kažiprsta desne ruke. Nakon toga je Krstić otišao u Oklahomu gdje je također pregledan i klupski doktori Oklahome su odlučili da je u ovom trenutku najbolje rješenje operacija kako se stanje ne bi pogoršalo.

"Uspješno je sve završeno i to mi je najbitnije. Mene ruka mnogo boli, ali kad su ljekari zadovoljni nemam razloga za brigu", rekao je srbijanskim medijima nakon operacije kapiten reprezentacije Nenad Krstić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti