Krstić potpisao za Oklahomu
Povratak nakon kraće epizode u Rusiji

Krstić potpisao za Oklahomu

Adnan Beganović

Nenad Krstić potpisao je ugovor sa najlošijom NBA momčadi i tako nakon kraćeg izbivanja ponovo se vraća na NBA parkete.

Kao što je Sport.Sport.ba već najavljivao povratak "odbjeglih sinova" na NBA parkete, dobili smo i prvu potvrdu toga. Naime, Nenad Krstić, bivši košarkaš New Jerseya, nakon kratke epizode u ruskom Triumphu definitivno se vraća u NBA.

Nenad Krstić je za Oklahomu potpisao trogodišnji ugovor vrijedan 15, 8 miliona dolara, a da li će definitivno zaigrati za najlošiju NBA momčad zavisi od toga da li će Netsi odgovoriti na ovu ponudu.

Ukoliko Netsi ne odgovore na ovu ponudu u narednih nekoliko dana, Nenad Krstić će već u prvim danima nove godine zaigrati u dresu Oklahome.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti