Kup HB: HKK Zrinjski i SKK Student za finale
HKK Zrinjski i SKK Student odlučit će o drugom finalisti Kupa KSHB.

Subotnja utakmica boduje se i za prvenstvo i za Kup

Kup HB: HKK Zrinjski i SKK Student za finale

Subotnja utakmica 9.kola košarkaške Premijer Lige Bosne i Hercegovine između HKK Zrinjskog i SKK Studenta imat će dvostruku težinu. Ovaj susret ujedno će biti i susret polufinala Kupa košarkaškog saveza Herceg Bosne.

Kako su se u polufinale izravno izborili HKK Zrinjski te Široki i Student nakon pobjeda u Busovači i u Posušju ždrijeb je odlučio da se u finale izravno plasira momčad HKK Široki. Suparnik liderima premijerligaške ljestvice košarkašima Širokog bit će poznat u subotu u prvenstvenoj utakmici između Zrinjskog i Studenta koja će ujedno biti tretirana kao polufinalna utakmica Kupa.

To je potvrdio povjerenik ovog natjecanja Božo Bošnjak, a pobjednik košarkaškog Kupa saveza HB izravno će se plasirati na završni turnir četiri najbolja kluba u Kupu Bosne i Hercegovine koji je u posljednje vrijeme postao zapostavljeno natjecanje. Blago rečeno.

Top Komentari

Prazina
Ove godine Široki uzima
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti