NBA zvijezda šokirala sve svojim blago rečeno čudnim stajlingom

Džinovski džemper na Kuzmi

NBA zvijezda šokirala sve svojim blago rečeno čudnim stajlingom

E. Škorić

Poznati sportisti, a to se posebno odnosi na košarkaše u NBA ligi, ponekad imaju potrebu da sa neobičnim odjevnim kombinacijama privuku pozornost javnosti i medija.

Ovaj put je to itekako pošlo za rukom košarkašu Washington Wizardsa Kyleu Kuzmi. 26-godišnji bek šuter je šokirao mnoge kada je naišao u ogromnom ružičastom džemperu.

Rukavi su bukvalno visjeli dok se Kuzma šetao prema svlačionicama Capital One Arene u Charlotteu gdje je jučer gostovao njegov tim.

Šokantan izgled Kuzme i njegov stajling koji je zaprepastio apsolutno sve, ali na takve i slične stvari se posljednjih godina američka publika uveliko počela navikavati.

Svoj outfit Kuzma je upotpunio bijelom kapom, ogrlicom i crnim hlačama, ali džemper je ipak "odnio pobjedu", ali treba istaći da ovaj džinovski komad odjeće košta 1200 funti.

Oglasi

"Nisi to, je*ote, nosio?!", komentarisao je LeBron James Kuzminu fotografiju. Njih dvojica igrali su zajedno u Los Angeles Lakersima.

"Brate, ovo izmiče kontroli", komentarisao je nekadašnji DeMarcus Cousins, još jedan Kuzmin bivši saigrač.

Wizardsi su izgubili 109:103 od Charlotte Hornetsa, izgubivši iznenađujuću poziciju na vrhu Istočne konferencije. Kuzma, koji je ipak više prostora u medijima zauzeo zbog džempera nego zbog svog nastupa, nije bio loš, štaviše ubacio je 11 poena uz 13 skokova i pet asistencija.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CWl96ZepH2j/[/instagram]

Znao je i ranije da obuče neke neobične odjevne kombinacije, no ipak džemper je vrhunac...

[instagram]https://www.instagram.com/p/CV_VbagpvtS/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CVRBcqDJ5Kf/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CNc0xvBj8LA/[/instagram]

Promo

Top Komentari

Edin Merlin
Mufljuz
3 0
Zoilomas
Ehh nije ti ovo *****cina jarane.. ovo ti je kako zovu *****
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi