Zarađuje milione, ali svojim stajlingom je zaprepastio cijeli svijet

Šta čovjek radi?

Zarađuje milione, ali svojim stajlingom je zaprepastio cijeli svijet

H. Zilić

Sportisti često imaju čudan smisao za stajling. Nagledamo se tu svega, ali možemo slobodno reći da je košarkaš Washington Wizardsa Kyle Kuzma prekucao ovu igricu.

Kuzma je izazvao lavinu raznih komentara nakon posljednje fotografijek koja je osvanula na društvenim mrežama.

Iako zarađuje milione, pomenuti košarkaš se pojavio u šarenom puloveru ispod kojeg nije imao majicu, ali kruna svega bila je čudna šarena maska koja mu je prekrila cijelo lice.

Nevjerovatno u kakvoj se kombinaciji Kuzma pojavio i teško je odgonetnuti šta mu je zapravo bio cilj?

Nije prvi put da ovaj košarkaš izazove pažnju svojim čudnim stilom oblačenja.

Oglasi

Šokantan izgled Kuzme i njegov stajling koji je zaprepastio apsolutno sve, ali na takve i slične stvari se posljednjih godina američka publika uveliko počela navikavati.

Prije dvije godine sve je na momente šokirao kada se pojavio u džinovskoomm rozom džemperu.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CWl96ZepH2j/?utm_source=ig_embed&ig_rid=fa3f8fc2-b7bd-4d6f-aa20-16025b84d7cc[/instagram]

Da li to namjerno radi ili je nešto drugo u pitanju vjerovatno nećemo saznati.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cl9u0AhJiFi/[/instagram]

Ako ništa Kuzma je uspio da dobar dio ljudske populacije ostavi u čudu i više se pojavljuje u medijima zbog svog stajlinga nego li zbog partija na parketu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi