Skandal u Srbiji: Košarkaš pretukao taksistu, oteo automobil, a nakon toga pravio probleme u vrtiću

Sramno ponašanje bivšeg MVP-a Eurobasketa

Skandal u Srbiji: Košarkaš pretukao taksistu, oteo automobil, a nakon toga pravio probleme u vrtiću

Haris Zilić

Skandalozna i sramna situacija dolazi nam iz susjedne Srbije.

Košarkaš Dragan Labović pretukao je taksistu u Beogradu, a nakon toga mu je oteo automobil.

Tu nije kraj incidentima u režiji Labovića. Nakon toga je otišao u vrtić gdje mu radi majka i tu također pravio probleme.

Nakon svega, Labović je uhapšen i protiv njega će biti pondešena krivična prjava.

Kako mediji u Srbiji navode razlog za ovakvo divljanje košarkaša je nepoštivanje epidemioloških mjera u taksiju. Taksista je zamlio Labovića da koristi masku i sjedne na zadnje mjesto, što je on odbio. Nakon toga je došlo do pomenute situacije, pretukao je taksistu i oteo automobil.

Labović iza sebe ima bogatu karijeru, koju je većinom proveo u ruskim klubovima, a ostao je upamćem i dok je igrao u dresu FMP-a , gdje je 2009. godine bio i najbolji strijelac ABA lige, što je bio povod za njegov transfer u Frankfurt, nakon toga je igrao u Rusiji za Enisey, Kryilju, Niznhy... Na juniorskom prvenstvu Evrope 2005. godine bio je proglašen za MVP šampionata.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije