Trenerica Jedinstva za SportSport.ba

Lakić-Brčaninović: Čestitam Čeliku na zasluženoj pobjedi

E. Dindić

U 19.kolu Lige 11 za košarkašice  u Mejdanu su se sastala domaća ekipa Jedinstvo BHTelecom i gošće ekipa KŽK Čelika. U jednoj sjajnoj utakmici na kraju slavile su gošće iz Zenice 87:78. 

Trenerica domaćeg tima  Mara Lakić-Brčaninović za portal SportSport.ba prokomentarisala je večerašnji  susret.

" Stvarno moram da čestitam mojim djevojkama, odigrale su odličnu utakmicu, iako smo na kraju poražene. Mislim da je ovo jedna od boljih utakmica koja se odigrala u Mejdanu. Ono što mene posebno raduje je igra svih reprezentativki Bosne i Hercegovine koje su večeras nastupile na obije strane. Odigrale su stvarno sjajno,borbeno odvažno i mislim da su pokazale da imamo sjajnu budućnost kada je u pitanju bh.ženska košarka. Željela bih da čestitam na zasluženoj pobjedi ekipi Čelika, koji je odigrao sjajno i koji imaju fenomenalnu Aldijanu Iriškić. Za budućnost ne trebamo da brinemo ni mi ni ekipa Čelika mislim da smo odigrali jednu sjajnu partiju, i nadam se da ćemo u budućnosti imati još bolje utakmice i da je ovo samo neki početak bh.ženske košarke", zaključila je Lakić-Brčaninović. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti