Laković dva mjeseca van parketa

Benigni tumor u nosu

Laković dva mjeseca van parketa

Adnan Beganović

Sjajni slovenski košarkaš i trenutno nosilac igre Barcelone, Jaka Lakovič biće odsutan sa parketa oko dva mjeseca zbog operacije nosa.

Iz redova Barcelone stigla je vijest da njihov prvi play u nosu ima benigni tumor koji prouzrokuje iznenadne izljeve krvi.

Laković se u dogovoru sa ljekarima Barcelone odlučio za operaciju tako da će propustiti drugi dio Eurolige, četvrtfinale španskog kupa i nekoliko prvenstvenih utakmica.
Laković je u ACB ligi u prosjeku postizao 7,9 poena i imao 3,9 dodavanja, a u Euroligi je za 20 minuta provedenih na parketu postizao 7,8 poena te bilježio 2,7 asistencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije