Lamar Odom ne ide na OI

Drugi koji otpada sa spiska Krzyzevskog

Lamar Odom ne ide na OI

Lamar Odom je drugi igrač kojeg je selektor košarkaške reprezentacije SAD-a Mike Krzyzevski precrtao sa liste putnika za Olimpijske igre u Londonu ove godine.

Lamar Odom, nisko krilo koje može igrati i na poziciji četvorke tako neće biti u timu sa kojim je na prošlom SP-u u Turskoj osvojio zlato. Ovaj igrač je u svojoj najgoroj NBA sezoni sa statistikom, ali i grom koja nije mogla zadovoljiti Krzyzevskog.

 

Prije Odoma, sa spiska putnika za London otpao je Chauncey Bilaps, a ovom igraču LA Clippersa je tokom sezone pukla Ahilova tetiva pa je za njega ona već odavno završila. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.