LaMelo Ball je na surov način otkrio šta je NBA liga
Foto - Screenshot

Nula u rubrici poeni i loša igra

LaMelo Ball je na surov način otkrio šta je NBA liga

Midhat Šljivak

LaMelo Ball odigrao je svoj prvi meč u NBA ligi u dresu Charlotte Hornetsa.

Treći pik ovogodišnjeg drafta došao je u ligu kao zvijezda u najavi. Očekivanja od njega su ogromna, a njegov otac LaVar je tvrdio da je čak bolji od gotovo svih NBA košarkaša.

Međutim, ovaj 19-godišnjak je već sinoć otkrio svu surovost NBA lige. U duelu protiv Cleveland Cavaliersa i porazu od 121:114 nije napravio gotovo ništa.

Za 16 minuta na parketu nije ubacio poene (0/5), uspio je tri puta asistirati, dva puta je ukrao loptu, jednom skočio. Imao je i tri izgubljene lopte.

Nije Ball dobro izgledao na parketu. Iako će sa njim trebati strpljenja, on je sinoć naučio da NBA liga nije igra na koju je navikao igrajući u srednjoj školi, Evropi i Australiji.

Top Komentari

realno_govoreci
Jedino su ga kvazinovinari sa sportsport.ba proglasili novom zvijezdom. Od njega nista posebno biti neće kao ni sa svim ostalim iz porodice!
3 0
Vedox
Kao i stariji brat poprilicno losa forma suta. Takodjer, za razliku od Lonza koji je poprilicno disciplinovan i igra odbranu, ovaj cesto igra neozbiljno na oba kraja terena. Ima puno toga da popravi ako misli da opravda 3. pik na draftu.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi