Lance protiv Preldžića i Mršića
Williams je ponovo odigrao dobru utakmicu

BEKO Liga

Lance protiv Preldžića i Mršića

Ekipa Banvita je posljednji učesnik polufinala košarkaškog prvenstva Turske. Banvit je u četvrtoj utakmici doigravanja slavio u gostima kod Pinar Karsyake sa 76:59 i dobio seriju sa 3-1.

U pobjedi Banvita bivši igrač sarajevske Bosne, Lance Williams, je upisao 11 poena, 3 skoka i 2 asistencije, a najbolji u redovima Banvita bili su Charles Davis sa 20 poena i 11 skokova i Keith Simmons sa 15 poena i 6 skokova.

U redovima Pinara bolji od ostalih bili su Andre Smith sa 14 poena, a K'Zell Wesson je dodao 12 poena i 14 skokova. Protivnik Banvita u polufinalu biće Fenerbahce Ulker.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.