Larry Nance Jr: Nadam se da ćemo dobiti NBA prvaka ove godine

Krilo Cavaliersa želi nastavak sezone

Larry Nance Jr: Nadam se da ćemo dobiti NBA prvaka ove godine

Sin nekadašnje velike NBA zvijezde Larry Nancea, njegov imenjak Larry Nance Jr izrazio je želju za nastavkom sezone.

Krilo Cavaliersa u izjavi za ESPN reklo je kako bi bilo iznimno važno završiti ovu sezonu i da NBA liga dobije ovosezonskog prvaka.

"Ne govorim to zbog sebe ni zbog mojih Cavaliersa, mi nismo u poziciji da se borimo za naslov prvaka ove godine. No, da sam Giannis, da sam Lebron ili da sam Kawhi, da sam dio tima koji je šampionski kalibar bio bih vrlo uzrujan oko svega. Nesvakidašnje je da ovi momci dobiju ovakve šanse da se bore za naslove i onda odjednom ni iz čega neko ili nešto prebrišu ovako sjajnu godinu u njihovim karijerama" - kazao je Larry Nance Jr. igrač poznat po nevjerojatnim fizikalijama i zakucavanjima. 

Promo

Top Komentari

Chepich
Gdje ovo izrovi jadan ne bio, koga u Bosni briga sta Larry Nance Jr. izjavljuje
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti