Latvijski košarkaš se požalio da svlačionica smrdi na smrt, stigao mu brutalan odgovor

Možda je bolje da je šutio

Latvijski košarkaš se požalio da svlačionica smrdi na smrt, stigao mu brutalan odgovor

A. Čaušević

Dairas Bertans je dobio žestoku uvredu nakon što se požalio na uvjete koji su vladali u svlačionici ruskog kluba Avtodar Saratov. 

Latvijski košarkaš dok je igrao za Khimki je kazao kako je u svlačionici Avtodara smrdilo na smrt.

"Bilo je teško igrati dvije utakmice u Euroligi i onda odleteti za Saratov. Tamo je temperatura u dvorani +8 stepeni, a u svlačionici smrdi kao da je neko umro prije sedmicu", kazao je Bertans.

U Avtodaru uopšte nisu tek tako lako prihvatili ovu uvredu na svoj račun, pa je ruski klub Bertansu odgovorio manje-više istom mjerom.

"Otkrili smo da je to bio smrad iz njegovih usta", poručili su iz Avtodara.

Top Komentari

Maidoglu
Odakle poceti.. Kao prvo na slici je njegov brat Davis, kao drugo on je Latvijac, a ne Litvanac, te nije Dairas nego Dairis Bertans.. Kakav amaterizam.
10 0
BobPaisley
...hahahahahahah al mu ga suknuse opasno.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi