LBJ: Allen može šutirati 0-99, ali bi zabio taj odučujući

Bosh: Kako smo dobili? Ne znam, čista sreća

LBJ: Allen može šutirati 0-99, ali bi zabio taj odučujući

Edmir Škorić

Ponajbolji košarkaš današnjice, LeBron James, tvrdi da je sinoćnja utakmica Miamija i San Antonija bila najbolja u kojoj je ikad sudjelovao.

Podsjetimo, Miami Heat je uspio nakon produžetka sa 103:100 savladati Spurse i izboriti majstoricu. Domaći tim je gubio tokom čitave utakmice, Spurse su sekunde dijelile od naslova NBA lige, ali je Ray Allen pet sekundi prije kraja uspio tricom izjednačiti i odvesti utakmicu u produžetak.

"Bila je to najbolja utakmica u kojoj sam sudjelovao", rekao je James, koji se osvrnuo na ubačenu tricu Allena, koja je na kraju spasila Miami.

"Trica? Taj šut ću zauvijek pamtiti! Allen? Kakav igrač, ne mogu da vjerujem, pa on bi mogao pucati 0-99, a onda bi svejedno zabio taj odlučujuću šut!", dodao je LBJ. 

"Kako smo uspjeli pobijediti ovu utakmicu? Nemam pojma, čista sreća", izjavio je Chris Bosh, koji je također imao odlučujuću ulogu u Miamijevoj pobjedi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.