"Koja je svrha igranja All Star utakmice?"
Foto: EPA

James ima jednostavno pitanje

"Koja je svrha igranja All Star utakmice?"

S. Grebović

U narednim danima biće poznati svi detalji oko All Star utakmice koje se ove godine treba igrati u Atlanti.

Za 7. mart je planirano takmičenje u šutiranju trojki, kao i takmičenje u zakucavanjima.

Međutim, nije precizirano kada bi igrači morali da dođu u Atlantu i kako će se obaviti procedura testiranja na koronavirus, ali ni da li će biti dozvoljeno prisustvo navijača. Svoje mišljenje o cjelokupnoj situaciji iznio je i ponajbolji košarkaš današnjice Lebron James.

"Apsolutno nemam ni energije niti bilo kakvog uzbuđenja oko ovogodišnjeg All Stara. Uopšte ne razumijem ni zašto ga imamo, ali očigledno je takav dogovor. Ovo je kao šamar. I dalje se suočavamo sa pandemijom, sa mnogim stvarima koje se dešavaju i onda ćemo da dovedemo cijelu ligu u grad koji je otvoren", riječi su zvijezde Los Angeles Lakersa.

„Jasno vam je da nisam sretan zbog toga, ali ništa ne mogu da promjenim ili uradim. Biću tu fizički ukoliko budem izabran da igram. Fizički, ali ne i mentalno“, dodaje James.

Lebron je ove sezone na prosjeku od nešto više od 25 poena po susretu.

Top Komentari

RASanticeva
Realno smijurija od lige postao ovaj NBA
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti