LeBron James i Chris Paul najbolji u protekloj sedmici

Paul i Clippersi imaju 13 uzastopnih pobjeda

LeBron James i Chris Paul najbolji u protekloj sedmici

Košarkaš Miami Heata LeBron James i njegov kolega iz LA Clippersa Chris Paul izabrani su za najbolje igrače protekle sedmice u NBA ligi.

James je vodio svoju ekipu do tri pobjede ove sedmice, te je bilježio 25 poena po susretu. James je tom učinku dodao i osam skokova, te 7.7 asistencija po susretu. 

 

Chris Paul i njegovi Clippersi nastavili su sa odličnom serijom. Ove sedmice sve četiri utakmice riješili su u svoju korist i produžili pomenutu seriju na 13 utakmica. Paul je prethodne sedmice bilježio 16 poena po susretu, uz 11 asistencija, te 3.5 ukradene lopte. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.