LeBron James pred veliki okršaj s Lukom Dončićem: Neću moći da spavam

NBA za Božić

LeBron James pred veliki okršaj s Lukom Dončićem: Neću moći da spavam

E. Škorić

Posebne utakmice u NBA ligi igraju se za Božić.

Tako nas danas i večeras čeka nekoliko spektakularnih utakmica. Program počinje duelom Miami Heata i New Orleans Pelicansa u 18 sati po našem vremenu, pa slijedi Milwaukee Bucks - Golden State Warriors u 20:30 sati, Boston Celtics - Brooklyn Nets u 23,a nakon ponoći spektakl.

U dva ujutro Los Angeles Lakersi kao aktuelni prvaci predvođeni LeBronom Jamesom dočekuju Dallas Maverickse Luke Dončića. Noć će biti završena duelom Denver Nuggetsa i Los Angeles Clippersa. Dakle, dva zapadnjačka žestoka okršaja za božićno večer.

"Čovječe, tako se radujem sutrašnjoj božićnoj utakmici! Kao i moja djeca, i večeras ću imati problema sa spavanjem!", napisao je euforični LeBron na Twitteru.

Čeka ga spektakularna utakmica, a u takvima James ima poseban motiv i nemojte sumnjati da će i večeras pokazati zašto je godinama najbolji košarkaš na svijetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi