LeBron: Nismo pogađali šuteve na kraju, a oni jesu

Košarkaš Clevelanda nakon meča

LeBron: Nismo pogađali šuteve na kraju, a oni jesu

Košarkaši Cleveland Cavaliersa doživjeli su sinoć i treći poraz u finalnoj seriji NBA lige protiv Golden State Warriorsa.

Sada su njihove šanse da odbrane titulu prvaka svedene na minimum, a najbolji košarkaš ovog tima LeBron James nije bio pretjerano raspoložen ni komunikativan nakon meča.

"Oni su pogodili neke šuteve u posljednje tri minute, a mi nismo. Ja i Kyle (Korver) smo imali dobre situacije, ali nismo pogađali. S druge strane, oni su koristili svoje prilike, a mi smo ispustili lijepo vodstvo", rekao je James nakon meča.

Podsjetimo i naredni meč finalne serije igrat će se u Clevelandu, a Cavsi će imati priliku da ostvare prvu pobjedu te da izbjegnu 'metlu' na kraju sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti