LeBronu smeta klub kojeg je odabrao Irving?
Foto: EPA

Tweet rekao sve

LeBronu smeta klub kojeg je odabrao Irving?

M. Šljivak

Zvijezda Cleveland Cavaliersa Kyrie Irving najavio je odlazak iz ovog tima.

Irving je nedavno zatražio trejd jer ne želi biti u sjeni LeBrona Jamesa i još uvijek se gledaju potencijalne opcije u kojima bi on mogao napustiti Cleveland.

Navodno je Irving najviše zainteresovan za odlazak u Los Angeles. Želi obući dres Lakersa gdje je bi sigurno bio glavna zvijezda i imao bi svoj tim.

Međutim, njegova odluka je očigledno naljutila LeBrona. LBJ je, prema navodima ESPN-a, imao želju da narednog ljeta prihvati ponudu Lakersa i da karijeru nastavi tamo.

Njegov tweet je očigledno upućen Irvingu i jasno pokazuje šta misli o odluci svog saigrača.

"Nikad ne dopustite da drugi jaše vaš talas", napisao je James.

Ipak, Irving ima i mnoge druge opcije. Među njima su Boston Celticsi, direktan konkurent Cavsa u Istočnoj konferenciji, a ovaj tim raspolaže igračima koje bi Cavaliersi rado prihvatili u zamjenu za Irvinga.

Pored Celticsa interes za zvijezdu Clevelanda pokazuju New York Knicksi, Miami Heat, Minnesota Timberwolvesi i San Antonio Spursi.

Sve ukazuje na to da bi do početka sezone Irving mogao biti trejdovan, a ostaje nam da čekamo gdje će sjajni košarkaš nastaviti karijeru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi