Liberty sve bliže doigravanju

WNBA

Liberty sve bliže doigravanju

Teme:

U WNBA ligi je sinoć odigrana samo jedna utakmica. NY Liberty je bio bolji od Chicago Skya sa 79:71 i tako došao na petu poziciju Istoka sa samo jednom pobjedom manje od Connecticuta.

Taj McWilliams je odigrala sjajnu utakmicu. Šuterka Libertyja je utakmicu završila sa 18 poena na kontu uz sjajan procenat šuta 8/11. Veliku pomoć je imala u Cappie Pondexter, koja je ubacila 16 poena, te Nicole Powell, koja je postigla 11 poena.

Košarkašice Skya nisu igrale loše, ali su iskusnije domaće igračice pred kraj utakmice bile smirenije i upisale pobjedu. Kod Skya je najbolja bila Epiphanny Prince sa 14 poena, a Sylvia Fowles je dodala 12 poena i 16 skokova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.