Linsanity u doigravanju? Moguće je!

Jeremy Lin odličan nakon treninga

Linsanity u doigravanju? Moguće je!

Jeremy Lin, košarkaš koji je u samo nekoliko utakmica New York Knickse vratio na naslovne stranice i kojeg je "Time" stavio na listu najutjecajnijih ljudi svijeta u 2012. godini pozitivno gleda na polufinale konferencije u NBA doigravanju.

Nakon operacije koljena Lin je po prvi put trenirao tokom srijede nakon čega je treneru Mike Woodsonu rekao da se odlično osjeća.

 

Woodson je okupljenim novinarima prenio da je idealni scenario povratka Lina na parket početak konferencijske polufinalne serije ukoliko New York Knicksi ostvare prolaz u drugu rundu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti